Home » Spuiterij Dordrecht
Car painting. Vector flat cartoon illustration
Uw autospuiterij in Dordrecht

Heeft u lakschade, een deuk of andere schade aan uw auto? Bij P. de Heer kan u terecht voor spuitwerk. In onze spuiterij in Dordrecht kunnen we alle soorten visuele schade aan uw auto herstellen. Dit uiteraard met exact dezelfde kleur als de rest van uw auto, waardoor het na de behandeling niet te zien is dat er wat aan is gedaan.

 

Wij zijn uw specialistische garage in autoherstel. U kunt voor autoschade in Dordrecht bij ons terecht, net zoals voor oldtimer reparatie. Met een grote voorliefde voor auto’s en klassiekers, behandelen we elke bolide met zorg. Dit zodat het de aandacht krijgt die het verdiend heeft. Dat biedt u ook de garantie dat het herstel tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Spuitwerk van auto’s

In onze spuiterij in Dordrecht beschikken wij over de meest geavanceerde spuitapparatuur, waardoor we elke oneffenheid kunnen fixen. Lelijke krassen op de motorkap, bumper of zijkant van uw auto? Laat uw auto bij ons achter en wij maken het in orde. Dit in het kader van schadeherstel of volledige reparatie na bijvoorbeeld een botsing of een klein ongeluk.

 

Maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe lik verf kan u bij ons terecht. In onze spuiterij in Dordrecht kunnen we ook uw gehele auto opnieuw spuiten. Dit in praktisch elke denkbare kleur en dat met de hoogste zorg, zodat het er fantastisch uit zal zien. Maar mocht u niet zeker weten wat u wilt, kom dan zeker langs. Wij adviseren u graag!


Contact opnemen
Oldtimer reparatie

Een van onze specialisaties zijn de klassiekers. Wij houden van de auto’s van weleer en op het moment dat u te maken heeft met lakschade of andere soorten schade aan uw oldtimer, dan is reparatie niet per se vanzelfsprekend. Dit vraagt om een meer specifieke benadering qua herstel en vervanging van onderdelen, net zoals spuitwerk.

 

Onze expertise is deels op deze klassiekers gericht, waardoor wij uw adres zijn voor alle vormen van herstel, onderhoud en spuitwerk. Wij behandelen uw auto alsof het de onze is en in onze garage maken we alles in orde. Net zoals dat we in onze spuiterij te Dordrecht met het hoogste oog voor detail al het spuitwerk verzorgen. Dit zodat uw auto weer als nieuw oogt.


Contact opnemen
Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Meer weten over onze diensten? Gebruikmaken van onze spuiterij in Dordrecht of zit u met andere vragen? Wij adviseren u graag persoonlijk op basis van uw auto en wat vanuit onze expertise het beste is om te doen. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om u uit de brand te helpen en daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen.

 

Weet u al wat u wilt en kunnen wij voor u aan de slag? Maak een afspraak en kom bij ons langs, wij staan te popelen om met uw vierwieler aan de gang te gaan. Wij zorgen ervoor dat het juiste onderhoud wordt uitgevoerd, dat schade wordt gerepareerd en dat uw auto er weer zo goed als nieuw uitziet!