Home » Oldtimer reparatie
Uw adres voor oldtimer reparatie

Als u een oldtimer in bezit heeft, dan mag u zich gelukkig prijzen. Schade is dan natuurlijk uit den boze, maar mocht u hiermee te maken hebben dan is er een oplossing. Voor oldtimer reparatie is P. de Heer uw vakgarage. Wij zijn groot liefhebber van de klassiekers en wij willen dat elke oldtimer in de best mogelijke staat gebruikt wordt en kan worden.

 

Als u te maken heeft met schade vanwege een botsing, ongeluk of wat voor reden dan ook, dan helpen wij u graag met het wegwerken ervan. Met onze kennis in oldtimer reparatie neemt u een specialist in de arm die precies weet wat te doen. Met onze grote voorliefde voor de klassiekers behandelen we uw bolide met zorg en de oldtimer reparatie is na afloop niet te zien.

 

Kortom, wij maken uw auto weer zo goed als nieuw.

Spuiterij in Dordrecht

Motorische schade, lakschade of andere problemen? Voor alles met betrekking tot oldtimer reparatie kan u bij onze garage terecht. Wij beschikken daarnaast over een spuiterij in Dordrecht in onze garage, waar wij lakschade op een efficiënte manier kunnen herstellen. Ook kunnen wij u bijstaan in spuitwerk na onderhoud of voor een volledig nieuwe lik verf.

 

De mogelijkheden in onze garage zijn onbeperkt en u kunt altijd bij ons terecht, met elke soort klassieker. Wij hebben een hart voor auto’s en gaan met alle liefde voor u aan de slag, zodat u weer snel de weg op kan met uw prachtige auto.

Contact opnemen
Onderhoud en onderdelen

P. de Heer is uw specialist in autoschade in Dordrecht en dat in de breedste zin van het woord. Naast schadeherstel voeren wij ook vaak onderhoud uit, gezien dat zeer belangrijk is voor de levensduur. Is het tijd voor de kleine of grote beurt aan uw oldtimer? Maak een afspraak en wij maken het helemaal voor u in orde.

 

Ook beschikken wij over diverse onderdelen, dus als er iets specifieks aan uw auto vervangen moet worden is de kans groot dat wij het hebben. Anders kunnen wij dit via onze specialistische leveranciers zo voor u verkrijgen. Daarmee is P. de Heer uw all-round garage voor alles met betrekking tot onderhoud en oldtimer reparatie.

Contact opnemen
Geniet van uw klassieker

Als u uw droomauto in de garage heeft staan, dan is dat fantastisch. Af en toe een stukje toeren, genieten van het ontwerp en het interieur… het blijft een prachtig iets voor de liefhebber. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat de staat waarin de auto verkeert altijd op en top is en daarom zijn wij graag uw vaste partner voor onderhoud, reparatie en alles wat er nog meer bij komt kijken.

 

Geniet optimaal van uw oldtimer en geef het alle aandacht die nodig is. Daar niet de tijd voor? Wij helpen u graag. Want alleen met goed onderhoud heeft u er het meeste plezier van. Technische problemen of schade gereden? Voor alles met betrekking tot oldtimer reparatie kan u bij P. de Heer terecht. Maak vandaag nog een afspraak.